1/4 Marathon Rotterdam

Op 7 april 2019 vond de Marathon Rotterdam plaats. Wat een geweldige dag was het: geen andere marathon in Nederland kan de sfeer en ambiance van Rotterdam evenaren. De iconische Erasmusbrug, de beroemde Coolsingel en het magische Kralingen. Dat zijn momenten die je als loper nooit meer vergeet. Ren tegen kanker was met 100 man sterk aanwezig: samen renden zij de 10 kilometer. Elke stap die onze deelnemers zetten, draagt bij aan baanbrekend kankeronderzoek.

Samen hebben zij een bedrag van 109.990 euro opgehaald!

Veelgestelde vragen

Welke afstanden kan ik rennen?

Tijdens de Rotterdam Marathon kun je met Ren tegen kanker deelnemen aan de 10 kilometer.

Is het belangrijk om te trainen voor dit sportevenement?

Goed voorbereid aan de wedstrijd beginnen is belangrijk. Wij helpen je in de voorbereiding met een trainingsprogramma en diverse trainings- en sponsortips. Ook ontmoet je andere renners in de Ren tegen kanker-community waar je ervaringen mee kunt uitwisselen.

Andere vragen over Rotterdam Marathon?

Heb je vragen over bereikbaarheid, route, inschrijving, startnummer en andere praktische zaken van de Rotterdam Marathon 2019? Ga dan naar www.utrechtmarathon.com.

Andere vragen over deelname aan Ren tegen kanker?

Algemene vragen en antwoorden over deelname aan Ren tegen kanker vind je hier.

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.